• To celebrate the release of Halo: The Master Chief Collection on Steam, Xbox Games Studios has provided 5 Steam copies of the game and 5 Xbox One copies of the game! We will be giving these away in the Gaming Giveaways |OT|. Some Steam copies will also be given away to the PC Gaming Era community.
  • An old favorite feature returns: Q&ERA is back! This time we'll be collecting questions for Remedy Entertainment, makers of Max Payne, Alan Wake, Quantum Break, and Control. Members can submit questions for the next 6 days, 7 hours, 48 seconds. Submissions will close on Dec 12, 2019 at 12:00 AM.

How do I post images in posts?

RPGamer92

Member
Oct 25, 2017
1,809
Need some help. When ever I try to post an image line between the
thing and check the preview, the images appear broken. What am I doing wrong?
 

grang

Member
Nov 13, 2017
3,175
Are you trying to post from imgur? If the imgur link doesn't end with .gif/.jpg/etc, you need to use the Media button instead of the Insert Image button
 

porkproduct

The Fallen
Oct 27, 2017
1,826
you have the image hosted right? Like you're not entering in something like:

C:\Funnypics\funny01.jpg

Gotta host that shit on a image hosting website like imgur
 

Mivey

Member
Oct 25, 2017
7,041
You first take a picture with one of these


Then you wait a minute for the polaroid to finish, and then to upload the image onto Era, you duct tape the developed polaroid on to your post on your monitor
 

astro

Member
Oct 25, 2017
21,669
I'm using the link, but it says something went wrong
Assuming you're on PC...

1. Go here: https://lensdump.com/
2. Sign up and log in
3. Click the upload button in the top right corner
4. A drop down will appear. Click the green link that says browse from computer
5. Navigate to folder and select image
6. Press the green upload button
7. When uploaded, click the Embed Codes tab on the left side of the page
8. Look for the section called Full Image, and take the BBCode link and just paste that link in a post here.

On mobile it's pretty much the same.
 

RaySpencer

Member
Oct 27, 2017
1,753
I'm using the link, but it says something went wrong
I use https://imgur.com/upload

just click the browse button, find the picture you want to upload, and it should take you to a place that shows your picture, then when you hover over the picture it should have a link you can copy, take that link text and come back here and do a ctrl+p in test box, and put in that link.

Should work 🤷‍♂️
 

Couscous

Member
Oct 30, 2017
3,761
Tilburg
Assuming you're on PC...

1. Go here: https://lensdump.com/
2. Sign up and log in
3. Click the upload button in the top right corner
4. A drop down will appear. Click the green link that says browse from computer
5. Navigate to folder and select image
6. Press the green upload button
7. When uploaded, click the Embed Codes tab on the left side of the page
8. Look for the section called Full Image, and take the BBCode link and just paste that link in a post here.

On mobile it's pretty much the same.
See post above, it works now. Thanks for helping me people!


 

devenger

The Fallen
Oct 29, 2017
1,225
I’ve never done this for the same reason, although I knew you had to host the image yourself somewhere. But... people just constantly host images in places, for jokes? If the hosting sites fold, will half the funnypics thread show broken links? It seems like a pain so I never post pics.
 

Kyuuji

Member
Nov 8, 2017
8,462
I’ve never done this for the same reason, although I knew you had to host the image yourself somewhere. But... people just constantly host images in places, for jokes? If the hosting sites fold, will half the funnypics thread show broken links? It seems like a pain so I never post pics.
Can right click to get the address of an existing online image and use that too.
 
Oct 25, 2017
4,717
So I’m on iPad I use to be able to grab a image from google images paste it in the picture bar tab above to post pictures and it would post now it won’t says something about admin error? I can still post like YouTube vids in the media bar tab that works but the google images just stopped working for some reason anyone know why?
 
Last edited: